Hozzávalók:
Piskótához:
Töltelékhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokból a cukorral, liszttel a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes tepsiben. Ha megsült akkor hagyjuk kihűlni a tepsiben. Közben elkészítjük a krémet. A rizsre annyi vizet teszünk, hogy éppen ellepje és feltesszük főni. Mikor elfőtt felöntjük a tejjel és hozzáadjuk a vaníliás cukrot, citrom héját. Készre főzzük.
A zselatint 2 ek vízzel meglangyosítjuk, éppen csak elolvadjon benne. A habtejszínt felverjük egy kevés porcukorral, ha nem édesített és hozzáadjuk a kihűlt rizshez a habtejszínnel együtt. Ha nem elég édes adhatunk hozzá még cukrot. A piskótára öntjük, és kitesszük a tetejét a gyümölcsökkel. A zselét a tasak hátoldalán található leírás szerint elkészítjük és a sütit tetejére öntjük.
Hagyjuk, hogy teljesen megdermedjen a rizses töltelék és a zselé, majd felszelve tálaljuk. (Legjobb ha pár órára hűtőbe tesszük.)