Hozzávalók:
Elkészítése: A tojások fehérjéjéből, a 20 dkg cukorból, a 15 dkg darált dióból, a 4 evőkanál lisztből és egy csomag sütőporból 15-20 perc alatt süssünk egy sütemény lapot.
A tojások sárgájából, a 7 dl tejből, a 2 csomag vanília pudingból lassú tűz fölött főzzünk krémet. Ha a krémet nem találjuk elég sűrűnek, akkor 1-2 kávéskanál keményítővel sűrűsíthetjük. Ha kihűlt a krém, akkor adjuk hozzá a 25 dkg cukorral kikevert margarint.
Felezzük meg a krémet, egyik felébe tegyünk 10 dkg gőz felett megolvasztott tejcsokoládét, – ez lesz a barna krém, a másik fele pedig marad sárga – ebbe nem kerül semmi.
A piskótára a sárga krémet tegyük először, majd fedjük be a hideg fekete kávéba forgatott háztartási keksszel. Erre jöjjön a csoki krém, majd a tetejét reszelt csokival díszítsük.
A 3 bit sütinket néhány órára tegyük be a hűtőbe, hagyjuk, hogy egy kicsit megdermedjen. Ezután szép szeletekre vágva kínáljuk.