Rántott csirkecomb

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 2-3 dl tej
  • 4-5 gerezd fokhagyma

A panírozáshoz:

  • kukorica liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fokhagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a fokhagymás tejet. A csirkecombokat hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe,felvert tojásba és a zsemlemorzsa,kukoricapehely keverékbe panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)