Hozzávalók:
Elkészítés:
A pulykamellet mossuk meg, és vágjunk belőle szép szeleteket. A hússzelteket klopfoljuk vékonyra, majd sózzuk, borsozzuk.
A zöldségeket, vagyis a zöldhagymát, a gombát, a paradicsomot és a fokhagymát vágjuk szép apróra, ezt is sózzuk, borsozzuk, illetve adjuk hozzá a bazsalikomot. A zöldség tölteléket szépen terítsük el a hússzeleteken. Csavarjuk fel a hússzerelteket, és egy hústű, vagy fapálcika segítségével rögzítsük.
Egy serpenyőbe öntsünk egy kis olajat, és süssük elő a gombával töltött pulykamellet. A felcsavart husi minden oldalát pirítsuk meg egy kicsit. Ez után a húst tegyük egy tepsibe, fedjük le, vagy használjunk alufóliát, és mehet be a sütőbe 20 percig.
A gombával töltött pulykamellet szépen srégen szeleteljük, és friss salátával tálaljuk. Ha bort választanának hozzá, akkor mindenképpen egy könnyű fehérbort, mondjuk egy minőségi olaszrizlinget ajánlanék.