Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját 30 dkg cukorral és 6 ek vízzel kikeverjük. A tojásfehérjét 6 ek vízzel, a maradék 8 dkg cukorral felverjük. A liszt felét hozzáadjuk a tojássárgájához.Lassan összekeverjük, majd a tojásfehérjének a felét is hozzáadjuk. A fent maradt lisztbe tesszük a sütőport,ezt szintén a tojássárgájához lassan keverjük. Végül a fent maradt tojásfehérjét is beleforgatjuk a masszába. Kivajazott,lisztezett tortasütőbe öntjük és tűpróbáig sütjük 180 fokon.
Krém: a tejben felfőzzük a pudingot. Amíg hűl addig kikeverjük vajjal a gesztenyemasszát és a cukrot. Felverjük a habtejszínt. Amikor a puding kihűlt hozzákeverjük a gesztenyekrémet és a felvert habtejszín felét. A kihűlt tésztát 3 felé vágjuk. Az alsó lapját megkenjük a krémmel,erre jön a következő piskóta cikk, majd megint krém és a harmadik piskóta cikk. A torta tetejét és körbe bevonjuk a megmaradt krémmel,majd ízlés szerint díszítjük.