Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A piskótát a megszokott módon, tortaformában megsütjük. A krémhez a pudingokat, tejjel és cukorral megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt pudingokhoz a margarint habverővel hozzákeverjük, amíg krémes állaga nem lesz.
A krémet elfelezzük egyik felébe a kakaóport keverjük a másikba a kávé kerül! A krémeket érdemes kóstolni és ízlés szerint tovább cukrozni természetesen porcukorral és jól eldolgozva a habverővel!
Összeállítjuk a tortát:
A tortaforma aljába tesszük a piskótát, rá a kakaós, majd a kávés krémet. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap bevonjuk tortabevonóval, majd ostyarudakkal díszítjük a szélét.
Én mielőtt beleettem volna a krémeket a tortaformába körbe raktam az ostyarudakkal mert így nem kell szalaggal körbekötni de az eredeti recept szerint a végén díszítjük a rudakkal! A sütéshez nagy tortaformát használjunk mert kicsiben a fele krém is elég!
Sztori: Én a fiam születésnapjára készítettem ezt a tortát és nagyon nagy sikere volt ajánlom azoknak akik a krémet jobban szeretik mint a tésztát mert ez nagyon krémes!