Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére cukormáz:
Elkészítése:
Tészta:
A tésztához valókat összegyúrjuk annyi tejjel vagy lekvárral amitől összeáll a tészta. Betesszük a hűtőbe dermedni kb 1 órára.
Krém:A tojások sárgáját elkeverjük kevés tejjel, hozzáadjuk a pudingport, csomómentesre keverjük, hozzáöntjük a többi tejet,tejszínt és sűrű pudingot főzünk belőle (gőz felett is besűríthetjük így biztosan nem lesz csomós. Lehúzzuk a tűzről belekeverjük a cukrot, a sót, a vajat és a reszelt narancs héjat. Elkeverjük és kihűtjük, majd belekeverjük a narancs húsát is.
Tésztát 3 felé osztjuk. Kinyújtjuk az első lapot két folpack között, majd sütőpapírozott tálcára tesszük, rákenjük a krém felét. Beborítjuk a második lappal, rákenjük a maradék krémet éd jöhet rá a 3-dik kinyújtott lap. Tetejére a cukormázat elkeverjük és ráöntjük. Hideg helyre tesszük.
Másnap lesz igazán finom, ha megtudjuk várni a másnapot.:)