Hozzávalók:
A tésztához
A töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,majd 1/3 részét folpackba csomagoljuk és a fagyasztóba tesszük míg a töltelék elkészül. A tészta 2/3 részét tegyük hűtőbe. Az almát meghámozzuk,közepes szeletekre daraboljuk,majd egy lábasba tesszük,a vajat,citromlevet és a vizet hozzáadjuk és fél puhára fedő alatt pároljuk, majd kihűtjük és a vaníliás pudingport(por állagban)hozzákeverjük.
A cukrot a tojásfehérjével kemény habbá verjük és az almához keverjük,szépen beleforgatjuk, mikor már levettük az almát a tűzről. Egy 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A 2/3 rész tésztát kisodorjuk,a tepsibe terítjük,a tölteléket beleöntjük,egyenletesen elsimítjuk. A fagyasztóban várakozó tésztát ráreszeljük.
200 fokon aranybarnára sütjük.