Hozzávalók:
Elkészítése:
A száraz tésztát sós vízben kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint.
Félre tesszük, majd elkészítjük a ragut.
Olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát,rá tesszük a piros paprikát,majd a darált sonkát. Ízlés szerint fűszerezzük, majd puhára pároljuk!
Egy tepsit olajjal kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával.
A tojásokat a tejföllel, sóval, egy kevés őrölt borssal jól felverjük,majd hozzá keverjük a petrezselyem zöldet is. A várakozó tésztánkra öntjük, összekeverjük. Fele tésztát a tepsi aljára szépen elterítjük, rá tesszük a sonkás ragut, majd befedjük a maradék tésztával.
Reszelt sajttal megszórjuk, majd 200 fokos sütőben aranysárgára megsütjük. Salátával vagy más savanyúsággal tálaljuk.