Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítés:
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, margarinnal és a tejet is hozzáadjuk, végül beleszitáljuk a lisztet és a sütőport is.
Alaposan kidagasztjuk és egy sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe simítjuk. 180 fokon 10-15 perc alatt félig megsütjük.
Az almát megpucoljuk, majd lereszeljük. Megszórjuk a cukrokkal és a fahéjjal, összekeverjük, majd hozzáadjuk a búzadarát.
A félig megsült tésztára simítjuk, majd ennek a tetejére pedig a cukorral felvert fehérjék habját simítjuk.
A tetejére szórhatunk durvára vágott diót vagy szeletelt mandulát ha éppen van otthon.
Visszatesszük a sütőbe és a tetejét szárítjuk, míg a hab szép aranybarna nem lesz.