Hozzávalók:
Tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a cukrot a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a tejfölt, majd a szódabikarbónával és a sóval elkevert lisztet is. A masszát 3 részre osztjuk. Az első részbe a mákot, a másodikba a kakaót, a harmadikba a diót keverjük. Egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszünk, és közepes hőfokon külön- külön 12-15 perc alatt megsütjük a lapokat.
A krémhez a tejet felforraljuk a sóval, állandó keverés közben beleöntjük a grízt, keményre főzzük, és teljesen kihűtjük. Belekeverjük a margarint és a cukrokat, majd ezzel a krémmel megtöltjük a lapokat, és a tetejére is kenünk egy vékonyabb réteget. Étcsokoládés tortadarával megszórjuk, és fogyasztásig hűtőbe tesszük. Kb egy centis szeletekre vágva kínáljuk. Nagyon dekoratív, ízletes sütemény.