Hozzávalók:
A piros részhez:
A zöld részhez:
A magokhoz:
Elkészítése:
A piros masszából készítünk 6 db egyforma golyót és a zöld masszát is elosztjuk 6 felé. Ezzel beburkoljuk a piros golyókat. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, utána elővesszük és mindegyik dinnyét jó éles késsel 8 felé vágjuk. Érdemes úgy szeletelni, hogy először félbe vágni, utána vágott felével lefelé fordítva darabolni tovább. Ha nem így járunk el, akkor morzsálódik a zöld széle. Én csak a második adagnál jöttem rá, hogy így lesz szép. Miután ügyesen felszeltük, olvasztott csokiból kis magokat pötyögtetünk mindegyik szelet mindkét oldalára egy fogvájó segítségével, vagy mint a képen látható csokidarával is megszórhatjuk. A piros részhez a recept eredetileg sárgadinnye aromát ír, de mivel szinte sehol nem lehet kapni így szerintem megteszi a rumaroma is.