Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Kell még:
Elkészítése:
A tepsi alját befeded alufóliával, beleszórod a lecsepegtetett meggyet. Ha nem befőttből készül, szórd meg a margarinnal kikent alufóliát cukorral. 6 tojásos piskótát készíts, a felébe keverj kakaóport és felváltva kanalazd rá a meggyre, majd süsd ki. Ha kisült, borítsd ki tálcára, hogy a meggy legyen felül. Jöhet a krém. 4 dl tejben, 1 csomag zselatint melegíts, amíg felolvad, aztán tedd hideg helyre. 50dkg túrót, 10dkg margarint, 15dkg cukrot, 1 vaníliáscukrot keverj krémesre. Add hozzá a kihűlt tejes zselatint. Hűtsd tovább. Ha már megfelelően megkeményedett, kend a süti tetejére. Díszítsd meggyel, csokidarával, ízlés szerint.