Hozzávalók:
Elkészítése:
A kiklopfolt csirkemelleket sózzuk be. Amíg érlelődnek a sóban addig elkészítjük az aszalt szilvás tölteléket. 40 dkg szilvát 10 dkg vajjal és 3 dl vörös borral 1 fahéj rúddal főzzük össze 5 percig. Kiveszünk, annyi darab szilvát ahány szelet húsunk van. Leterítjük a bacon szeleteket, erre fektetjük a húst. A szilva szemeket beletöltögetjük a húsba. Ezután fogpiszkálóval gondosan összetűzzük mindkét oldalát a húsnak. Ez azért fontos, hogy a szilvák ne jöjjenek ki sülés közben. Vékonyan megkent olajos tepsibe fektetjük a húsokat. Nem kell sok olaj alá, hiszen a bacon eleve fog zsiradékot engedni. Köretként elkészítjük a krumplipürénket. Amikor a hús megsült tálalhatjuk a húst. Tányérra rakjuk a húst szembe a krumplit, és ami meg maradt vörös boros szilva az lesz az öntet isteni íze van. Jó étvágyat a recepthez!