Hozzávalók:
Tésztához:
Piskóta tekercshez:
Krémhez:
Elkészítése:
Tésztához való dolgokat elkészítjük, kisütjük. Elsőnek a piskótatekercs tésztát készítjük el mert annak több idő kell a hűlésnek. Melegen feltekerjük és kihűlés után bekenjük lekvárral. A krémhez tejből, cukorból, vaníliás cukorból és pudingporból krémet főzünk, majd hűlni hagyjuk. Hűtés előtt egy keveset kiveszünk belőle a díszítéshez és ehhez 5 dkg margarint keverünk. Az őszibarackot kis kockára vágjuk, és belekeverjük a kihűlt pudingba. A zselatint felmelegítjük, majd langyosan belekeverjük a pudingba. Hozzáöntjük a felvert tejszínhabot és lazán összekeverjük. Az ízes roládot felszeljük és kibélelünk vele egy fél gömb alakú formát. Ebbe rétegezzük az előzőleg elkészített krémet és a csokit piskótalapot. A sárga kerek piskótalappal zárjuk a torta alját. 1 napig hűtőben dermedni hagyjuk. Külsejét a félretett pudinggal fantázia szerint díszítjük. Tortaszerűen szeljük.