Hozzávalók:
Rösztihez:
Elkészítése:
A hagymát felaprítjuk és zsíron megfuttatjuk, a felszeletelt marhahúst feltesszük, és felöntjük vízzel és hozzáadjuk a babérlevelet, a felaprított sárgarépát és a fehérgyökeret a vége felé a mustárt.
Röszti készítése:
A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A reszelt burgonyát, a tojást, a lisztet egy nagyobb tálban jól összekeverjük.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk (ne legyen túl forró, mert akkor túl gyorsan sül a külseje, a közepe nyers marad).
Egy kanállal kis halmokat adagolunk a serpenyőbe, kissé ellapítjuk, de vigyázva, hogy ne érjenek össze.
Mikor az alja szép aranypirosra sült, óvatosan megforgatjuk, és a másik oldalát is ropogósra sütjük.
Papírtörlőre szedjük, hogy leitassuk róla a felesleges olajat.