Hozzávalók:
Páchoz:
Köret:
Elkészítése:
A csirkecombfilét vékony csíkokra vágom. A páchoz a hozzávalókat összekeverem egy tálban, majd beleforgatom a húst. Fóliával lefedve egy éjszakára a hűtőbe teszem. Másnap a húst addig sütöm, míg az összes páclé el nem sül, és a hús puha nem lesz. Ha szükséges öntök alá egy kis vizet.
A krumplit hasábokra vágom, forró olajban kisütöm.
A tejfölt összekeverem a fokhagymaporral, vagy a tzatzikivel, a káposztát vékony csíkokra, az uborkát vékony szeletekre vágom, belekeverem az öntetbe, tálalásig hűtőbe teszem.
Tálaláskor egy tányérra halmozok a húsból, mellé a sült krumpliból, majd a káposztasalátából.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Sztori: Megkívántam a gyrost, de nem volt otthon semmi, ami a “hivatalos” gyroshoz kell.Ez lett a szekrényben található dolgokból:)