Hozzávalók 6 személyre:
A páchoz:
Elkészítése:
A húst a hagymákkal, sóval, egész borssal feltesszük főni. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A hagymákat apróra vágjuk.
A barbecue pác: Kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a hagymákat egy-két percig együtt pirítjuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük és sűrűn kevergetve egy órát kis lángon főzzük. Ha a hús megpuhult, kivesszük, lecsepegtetjük. Bekenjük a páccal és hűtőbe tesszük egy órára. A húst nyáron grillre,télen a sütőben rácsra tesszük, aláteszünk egy tepsit kevés vízzel / hogy a lecsepegő zsír vagy pác ne égjen meg / és szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)