Hozzávalók:
A tésztához:
Krémhez:
A cukormázhoz:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom a fehérjét 2 ek cukorral habbá verem. A sárgáját a maradék cukorral, vízzel kikeverem, amíg a cukor el nem olvad. Amikor a fehérjét habbá vertem akkor hozzáadom a sárga masszához, majd a lisztes sütőport is és alaposan eldolgozom. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm és 180 fokon aranyszínűre sütöm. Amikor megsült a papírt lehúzom róla és a következő krémmel megkenem. A pudingot a tejjel a szokásos módon felfőzöm és még melegen a piskóta lapra kenem. A szeder szemeket rászórom és a piskótát feltekerem. A cukormázhoz a cukrot és a vizet alaposan kikeverem és kissé összemelegítem, majd bevonom vele a tekercset.
A habtejszínt a szeder levével habbá verem, csillagcsöves habzsákba töltöm és ízlés szerint díszítem a krémmel, a szeder szemekkel a citromfűvel.