A tojásokat a kristálycukorral habosra verjük, amíg világos és könnyű állagú nem lesz. Az átszitált lisztet apránként, óvatosan beleforgatjuk a tojásos masszába, hogy a habosságát megőrizze. A masszát egy 30×40 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A kihűlt piskótát megkenjük lekvárral, majd egyenletesen megszórjuk a felkockázott barackkal. A tejszínt a kétféle cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd rásimítjuk a gyümölcsre, és hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzákeverjük a vajat, majd vékonyan ráöntjük a sütemény tetejére. Visszatesszük a hűtőbe, amíg a máz megdermed. Meleg vízbe mártott, szárazra törölt késsel szépen felszeleteljük.