Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Díszítés:
Elkészítése:
A tojás fehérjét mixerrel kemény habbá verem, majd keverés közben először a cukrot, majd a tojás sárgáját adom hozzá. A végén evőkanalanként hozzáadom az átszitált sütőpor, pudingpor és a liszt keverékét. Egy gáztepsit alufóliával bevonok és ebbe öntöm a piskótatésztát. Ezt kb 170 fokon sütöm 15 percig.
A pudingport 5 dl vízzel felforralom, majd a túrót a citrom és a lime levével, valamint a kétféle cukorral simára keverem. Ezután belevegyítem a kihűlt pudingot és hűtőbe teszem. A tejszínhabot kemény habbá verem és a dermedő túrókrémbe forgatom. A krémet egyenletesen a piskótára simítom és a tetejét citrom és lime héjának a reszelékével, illetve lime karikákkal díszítem.