Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőtál aljára először a combokat helyezzük el, gyengén besózva. Majd rárakjuk a karikára vágott megtisztított vöröshagymát, ezután jön a fokhagyma. Itt adjuk hozzá a zsiradékot. Ezt követően a burgonyát, amit szintén karikára vágunk. A burgonya tetejét besózzuk, és rá szórjuk a többi fűszert is. Valamint a csíkokra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Felöntjük vízzel és lefedjük közepes meleg sütőben 170-180 fokon kb. 70-80 percig pároljuk.
Sztori: Történet nem kapcsolódik hozzá, de az elkészítését ajánlom, mert egy nagyon finom ízharmóniát nyújtó ételt kapunk. Elkészítése kezdő háziasszonyoknak sem okoz gondot.
Ha tehetjük használjunk hozzá cserépedény mert az ízeket még selymesebbé varázsolja.