Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
Krém:
A piskóták locsolásához:
Máz a tetejére
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy kis tejjel összegyúrom. A tésztát két felé veszem .Az egyiket kinyújtom és zsírozott sütőlemezre teszem.170-180fokon sütöm.A másik lapot is kinyújtom és sütöm. Amikor kisültek, az egyiket finom gyümölcs lekvárral megkenem.
Az alsó lapot amit gyümölcslekvárral lekentem, ráteszem sorban a babapiskótákat és rumos tejjel ecsettel jól bekentem. A tojást ,lisztet, tejet, vaníliát, sűrű péppé felfőztem és kihűtöttem. A margarint és a porcukort kikevertem krémmé, és a kihűlt főzött krémmel összekevertem. A babapiskótákra rásimítottam és a másik lapot rátettem.
A fehérjét a cukorral és a rummal kemény habbá verem és a tészta tetejére rásimítom. Cukor virágokkal díszítettem.