Hozzávalók:
A linzertésztához:
A vaníliakrémhez:
A tortazseléhez:
Elkészítése:
Linzertésztához a lisztet elkeverjük, a porcukorral, elmorzsoljuk a vajjal. Hozzáadjuk a tojást, és összegyúrjuk. Majd a kerek tortaformába tesszük és megsütjük. A krémhez a pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot főzünk. A barackokat felkockázzuk és hozzáadjuk a kész pudinghoz, így öntjük rá a már megsült tésztára. Elkezdjük a szőlőszemeket rárakosgatni, félre rakom hűlni és elkészítjük a zselét a tetejére. A tortazselét és a cukrot összekeverjük, majd ráöntjük a vizet és felforraljuk, közben kevergetjük kb. 20 másodpercig. Kb. 5percig hagyom hűlni utána szépen egyenletesen, ráöntjük a tortaformába elkészült krémre és díszítésre. 2-3 órára berakjuk a hűtőbe.