Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
csokimázhoz:
Elkészítése:
Kivajazni, lisztezni 2 őzgerincformát, a tojásokat ketté választjuk. A fehérjét habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük, a cukorral majd beleöntjük az olajat és az 1,5 dl vizet jól elkeverjük. Hozzá szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és beleforgatjuk a tojáshabot. A sütőt előmelegítjük, kettéosztjuk, a tésztát az egyik részébe beleszitáljuk a kakaóport. Összekeverjük, külön-külön beletöltjük a formákba a tésztákat, sütőben megsütjük. Ha megsült lisztezett deszkára tesszük, hagyjuk hűlni. A krémhez felfőzünk 3 dl tejet a vaníliás pudingporral és hűlésig keverjük. A másik pudingporral ugyanezt tesszük. A margarint habosra keverjük a porcukorral a rummal ízesítjük. Majd kettéosztjuk és az egyik felébe a puncsot a másik felébe a vaníliás krémet keverjük. A piskótákat a barázdának megfelelően felszeletelem felváltva a kétfajta piskótát. Megkenjük a kétfajta krémmel, és összetapasztjuk a szeleteket. A végén a tészta tetejét bevonjuk az olvasztott csokoládé bevonóval hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.
Sztori: Nagyon finom az egyik legfincsibb receptem amit eddig kipróbáltam.