Sajttal, sonkával töltött sertésborda

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet trappista sajt
  • kevés finomliszt
  • 3 tojás
  • kevés zsemlemorzsa
  • étolaj a sütéshez

Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük. Kukoricás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!