Hozzávalók:
Elkészítése:
Az első, azaz a legalsó réteg a babapiskóta. Szépen a tál oldalát kirakjuk körben, az alját pedig kibéleljük a piskótával, amit leöntünk alkohollal.
A málnadzsemet egy pici vízzel hígítjuk, hogy könnyen lehessen dolgozni vele, és a tál szélénél a piskóták tetejét körbelocsoljuk vele, az a jó, ha jól lecsorog a tál oldalán, szépen mutat kívülről.
A második réteg a gyümölcs.
Szeleteljük fel a gyümölcsöket, rendezzük el a szeleteket szintén a tál oldalán, a többit pedig rakjuk a középen lévő piskóta tetejére. Jöhet a harmadik réteg a tejfölös krém.
A tejfölt kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Addig ismételjük a rétegezést, amíg van hely a tálban. A legfelső réteg a díszítés, amit tálalás előtt kivitelezünk.