Hozzávalók:
A tésztához:
Máz:
Elkészítése:
A cukrot a puha vajjal, a tojásokkal, citromhéjjal és mézzel habosra keverem. A szódabikarbónás lisztet a tejjel felváltva a tojásos keverékhez adom. Előmelegített, 175 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük, majd kihűtjük.
A mázhoz a vajat, a cukrot, a tejet összeolvasztom. Hozzáadom a szörpöt és a festéket, majd hagyom egy kicsit hűlni, mert én először egyből el kezdtem mártogatni, ahogy a kókuszkockánál szokás, de úgy nem tapadt rá rendesen a máz a tésztára. A kihűlt tésztát tetszés szerinti darabokra vágom, beleforgatom a mázba, majd a kókuszreszelékbe. Én a tésztát 20×40 cm-es tepsiben sütöttem.
Eperszörppel is nagyon finom!