Hozzávalók:
A töltelékhez:
A mártáshoz:
Elkészítése:
Az apróbbra vágott zöldségféléket vajon megpároljuk,ízesítjük egy kevés őrölt borssal,sóval vagy ételízesítővel.
A sajtmártás elkészítése:
A felhevített margarinon zsemleszínűre pirítjuk a lisztet, majd
óvatosan, lassan hozzáöntjük a tejet és krémszerűre főzzük.
Ízesítjük sóval, szerecsendióval.
Végül hozzáadjuk a reszelt sajtot és még egyszer összefőzzük.
A kisütött palacsintákat megtöltjük,majd sajtmártással leöntjük.
Isteni finom. Próbáljátok ki! Jó nagy palacsintákat sütöttem.
30 cm-es átmérőjű teflonos palacsintasütőben. 2 db megtöltött palacsinta 1 személynek bőven elég.