Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
Tészta:
A tojásokat ketté választom, a fehérjét a csipet sóval hűtőbe teszem a tojássárgáját a forró vízzel, és a porcukorral elkeverem majd a sütőport a kakaót és a lisztet beleöntöm, összekeverem. A fehérjéket kemény habbá verem és beleforgatom a tésztába. Tortaformába öntöm, először 175°C-on sütöm 10 percig majd 160°C-on tovább sütöm 30 percig.
Krém:
Kb. 2 dl tejben elkeverem a 2 csomag pudingport és a 2-3 kanál lisztet csomómentesen a többi tejet addig felrakom a tűzre felforralni, majd ha felforrt beleöntöm és folyamatos kavargatás mellett krémet sűrűre főzöm és közben hozzáadom a 12 dkg cukrot és a 2 csomag vaníliás cukrot majd beletördelem a tábla csokit. Hagyjuk hűlni, majd ha kihűlt, belekeverem a 25 dkg margarint. Majd a kettévágott tortalapba kenjünk.
Díszítés:
A tortabevonót a papírján leírtak alapján elkészítjük. A tetején a tortának elkenjük, a maradék krémmel a torta oldalát bevonjuk és a tetejére tetszés szerinti mintát díszítünk.