Kukoricás-gombás hús rizzsel

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell vagy csirkecomb filézve (sertéshúsból is készülhet)
  • 1 db konzerv kukorica
  • 1 db konzerv gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • só, bors, őrölt paprika, őrölt kömény, delikát, étolaj
  • rizs

Elkészítése:
A húst feldaraboljuk, megmossuk. A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, pirospaprikát, sót, borsot, őrölt köményt teszünk hozzá, beletesszük a húst és puhára főzzük. Amikor megfőtt, a leszűrt kukoricát és gombát hozzátesszük, összekeverjük majd pár percig összefőzzük. Köretként rizst tálalunk hozzá.