Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Zselé:
Elkészítése:
A 7 tojás sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzádolgozzuk az étolajat, az ételfestéket. A lisztbe elkeverem a sütőport majd a zöld masszához adom, végül belekeverem a tojások kemény habját. Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütöm. A krém hozzávalóit kikeverem és hűtőbe teszem. A zseléhez 2dl üdítőben elkeverem a pudingport és 2 kanál cukrot, a többi üdítőt a maradék cukorral felforralom majd belekeverem a pudingos üdítőt. Addig főzöm, míg sűrűsödni kezd. A kihűlt tésztát megkenem a túrós krémmel majd rásimítom a langyos zselét. Amikor a teteje teljesen megdermed kis időre még hűtőbe tesszük.