Hozzávalók:
Tészta:
Hab:
Máz:
Elkészítése:
A lisztet keverd össze a sütőporral és a kakaóval. A tojássárgájához kevert hozzá a cukrot és verd habosra.
Ezután add hozzá a tejet és az olajat, keverd rövid ideig, majd add hozzá a lisztes keveréket is.
Egy 21 x 36 cm-es tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd öntsd bele a tésztát.
Tedd a tésztát egy előmelegített sütőbe, süsd 180 fokon 15 percig.
Pontosan mielőtt kiveszed a piskótát a sütőből, készítsd el a habot.
Kezd el a tojásfehérjéket felverni, majd fokozatosan add hozzá a cukrot és verd kemény habbá.
Terítsd a habot a forró piskótára, majd az egészet tedd vissza az előmelegített sütőbe, és süsd még 180 fokon 15 percig.
Az étcsokoládét aprítsd fel és öntsd le olajjal. Olvaszd meg mikrohullámú sütőben vagy gőz felett.
Hagyd hűlni.
A csokoládémázat öntsd a habra.
Tedd a tortát a hűtőbe, hogy kihűljön és megdermedjen.