Hozzávalók:
Alap:
Erdei gyümölcsös krém:
Rétegzéshez:
Vaníliás krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A kekszeket beáztatjuk a tejbe és kitesszük egy előre beállított sütikeretbe vagy tepsi aljába.
Elkészítjük a gyümölcsös réteget. A gyümölcsöt kimérjük egy edénybe és hozzáadjuk a cukrot és a víz 3/4-ed részét, majd elkezdjük összefőzni. Amikor már a gyümölcsszemek szétesnek, akkor botmixerrel pürésítjük az egészet.
A maradék vizet elkeverjük a pudingporral és besürítjük vele a gyümölcsös krémet. A kész, még forró gyümölcspudingot a kekszre simítjuk.
A gyümölcsös réteg tetejére babapiskótát teszünk.
A vaníliás krémhez a tejben elkeverjük a pudingport és a cukrokat, majd sűrűre főzzük és kihűtjük. AMikor már teljesen kihűlt vagy csak langyos, akkor elkeverjük benne a mascarponét/krémsajtot és a babapiskóta tetejére simítjuk egyenletesen.
A vaníliás krémre pedig tejszínhabot simítunk.
Egy éjszakára hűtőbe vagy hűvös helyre tesszük, majd másnap tálaljuk, amikor a keksz és a babapiskóta is kellőképpen megpuhult.