Hozzávalók:
Palacsinta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A hozzávalókból a tésztát szép simára kikeverjük. Vizet annyit teszünk hozzá, hogy jó állaga legyen, majs szép vékony palacsintálat sütünk. A kisült palacsintákat tányérra helyezzük.
Az elsőt megkenjük dzsemmel, a dzsemre szórunk a porcukorral összekevert dióbóból és rátesszük a következő palacsintát. Arra szintén dzsem és porcukros dió került. Így rétegezzük, amíg úgy gondoljuk, hogy elég lesz torta. Nekem kb 35 palacsinta lett ebből az adagból.
A rakott palacsinták oldalára is kentem a dzsmből és megszórtam őrölt dióval. Így a szélek sem lettek szárazak.
A tetejére megolvasztjuk a csokit az olajjal és ráöntjük a legfelső palacsintára. A dzsem beissza a porcukros diót, így nem száraz a palacsinta.
Amikor kész lett, betettem egy kicsit a hűtőbe, majd szeleteltem. Nagyon finom desszert lett ebéd utánra.