Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Letépünk 4 nagyobb darab alufóliát, akkorát, amekkorába bele tudjuk majd a húsokat csomagolni.
Az egyik alufólia darabot magunk elé tesszük és megkenjük kevés olajjal. Az egyik szelet hús mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd rátesszük a fóliára. A húsra rácsoragtunk 1 tk mézet, majd ráteszünk 1 ág rozmaringot.
Az almát negyedeljük és a magházát kivesszük. Az egyik negyed almát elvágjuk 3-4 cikkre, majd a hús köré tesszük. A fóliát elkezdjük meghajtogatni, hogy kis pereme legyen, majd a húsra öntjük a cider negyedét. A fóliából batyut készítünk és a végeit jól összecsípjük.
A maradék alapanyagokból készítünk még három batyut.
Forró sütőbe téve kb 1 óra alatt megsütjük a húsokat.
A fóliába csomagolt húst tört burgonyával és zöldségekkel, forrón tálaljuk.