Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A kekszet a kakaóval és a porcukorral keverjük össze, majd adjuk hozzá a tejet, a rumot és az olvasztott vajat.
Gyúrjunk belőle félkemény tésztát, majd fél órára tegyük be a hűtőbe dermedni.
Eközben készítsük el a krémet: a szobahőmérsékletű vajat a porcukorral keverjük ki habosra, majd adjuk hozzá a kókuszreszeléket és keverjük össze.
Ezután sütőpapírral letakart deszkán a tésztát nyújtsuk fél cm vastagra kókuszreszelékbe mártott sodrófával. Ha kinyújtottuk, kenjük rá egyenletesen a krémet és szorosan tekerjük fel a sütőpapír segítségével.
Szórjunk egy tálcára kókuszreszeléket és forgassuk meg benne a tekercset. Ha túl hosszú a tekercs, vágjuk félbe, így könnyebb forgatni is. Ezután takarjuk le alufóliával és tegyük hűtőbe 1-2 órára.
Miután kissé megszilárdult, vágjuk szeletekre és tálaljuk.