Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta elkészítéséhez vízgőz felett a margarint, a mézet és a porcukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a kakaóport és végül a szódabikarbónát, majd csomómentesre kikeverjük.
A gőzöl lehúzzuk, majd hozzáadjuk a lisztet és alaposan eldolgozzuk.
A kapott tésztát 4 egyenlő részre osztjuk, majd mind a 4 részt azonos méretű, kb 2 mm vastagságú, téglalap alakúra nyújtjuk.
Tepsi hátulján vagy szilikon sütőlapon 8 perc alatt megsütjük 180 fokon.
A krémhez melegítsük fel tűzhelyen a tejet, majd adjuk hozzá a lisztet. Folyamatos kevergetés mellet sűrű krémet főzünk belőle, majd kihűtjük.
Egy tálba tesszük a puha margarint, a porcukrot és a vaníliát, majd kézi mixerrel alaposan kihabosítjuk. A kihűlt tejes krémet adjuk hozzá és keverjük alaposan össze. Tegyük hűtőbe egy kis időre.
A megsült lapokat előkészítjük.
1 lapot tálcára helyezünk és a kihűlt krémmel megkenjük. Erre megy a következő lap és újabb krém. Lap, krém és végül lap.
Egy északára hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük és porcukrozzuk.