Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Hab:
Elkészítése:
Piskóta:
10 tojás fehérjét habbá verem, majd 10 ek kristálycukorral habosra keverem.Utána hozzáadom a tojás sárgákat, végül a 10 ek lisztet és a sütőport. Kivajazott-lisztezett formába simítom és 180 fokon tűpróbáig sütöm.
A krém összetevőit felfőzöm. A hab összetevőiből robotgép segítségével kemény habot készítek. Ha kihűlt a felfőzött krém akkor óvatosan összeforgatom a tejszínhabbal. A piskótát 3 részre vágom, rumaromával meglocsolom. A tortaformát amiben sütöttem a piskótát kibélelem alufóliával, úgy hogy túlérjen minden oldalon. Beleöntöm a lecsöpögtetett gyümölcsöt, erre ráöntöm a krémet, majd erre jön az első piskótalap. Megint krém, majd piskótalap és ezt még egyszer megismétlem. Az alufóliát ráhajtom a sütire és a hűtőbe teszem kb 2-3 órára.
Jó étvágyat!