Hozzávalók egy 20*36 cm-es tepsihez:
Elkészítése:
Egy magasfalú edénybe belerakjuk a tojásokat és felverjük habosra. Habosítás közben fokozatosan adjuk hozzá a cukrot. Addig verjük, míg a massza világos színű sűrű nem lesz. Ezután hozzászitáljuk a lisztet, a sütőport és a kakaót. Alaposan keverjük össze csomómentesen.
A kész masszát egy 20*36 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokon 25-30 percig sütjük.
A kihűlt tortalapot lekenjük lekvárral.
2 evőkanál zselatint öntsünk egy pohárba, majd oldjuk fel a forró kávéban. Hagyjuk kihűlni.
Egy magasfalú edénybe beleöntjük a tejszint és kemény habbá verjük. Amikor kemény a hab, hozzáöntjük a lehűtött, de még folyós zselatinos kávét.
A kávés hab felét azonnal kenjük a lapra, simítsuk el a tetejét és tegyük hűtőbe néhány percre. Addig a hab másik felébe belekeverjük a kakaót. Rásimítjuk az előző krémre és dermedésig hűtőbe tesszük.