Hozzávalók 25×39 cm-es tepsihez:
Tésztához:
A töltelékhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A pudingporokat,lisztet,kakaót,sütőport összekeverjük. A tojás sárgákat a porcukorral kikeverjük,mindezeket összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásfehérjék kemény habját. A tészta masszát elfelezzük és külön 2 db piskótát sütünk. A befőttet lecsepegtetjük, levét felfogjuk. A vaníliás pudigporokat kevés befőttlével simára keverjük,majd felfőzzük. A barackokat vékony cikkekre vágjuk és a pudingos krémbe keverjük. Mindkét lapot meglocsoljuk rummal vagy őszibaracklikőrrel. A tésztalap köré több réteg alufóliából keretet hajtogatunk. A keretbe foglalt tésztalapra halmozzuk a barackos pudingot. és a másik lappal befedjük. A zselatint az utasítás szerint feloldjuk. A tejszínt az apránként beleszórt vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A zselatint hozzákeverjük és a kemény habot a tésztára simítjuk. Hűtőbe tesszük,majd tetszés szerint díszítjük.