Hozzávalók egy 26 cm-es formához:
Elkészítése:
A piteformát kikenjük a zsiradékkal, a sütőt pedig előmelegítjük 180 °C-ra.
A gyümölcs, ha fagyasztott akkor hagyjuk kicsit felengedni, majd az édesítő felét rászórjuk és jól elkeverjük, majd ezután beleszórjuk a formába egyenletesen.
A lisztet, a sót és a fűszereket összekeverjük. A tojást, az édesítőt és a folyékony totut elkeverjük, majd hozzákeverjük a lisztes keveréket és a gyümölcsre öntjük. A 180 °C-ra előmelegített sütőben tesszük és 30-40 perc alatt megsütjük.
Nem baj, ha a közepe még nem teljesen sült meg, mire kihűl szépen megdermed. Hagyjuk legalább langyosra hűlni, mielőtt felvágjuk.
Önmagában, porcukrozva, vagy vaníliafagyival is tökéletes desszert.