Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy 20 cm-es kapcsos tortafomát folpackkal kívül belül áttekerjük, majd visszacsatoljuk az aljához.
A tojások sárgáját a cukor felével fehéredésig verjük. Egy csipet sóval a tojások fehérjét is felverjük, majd a végén hozzáverjük a maradék cukrot is.
A felvert tojássárgáját elkeverjük a mascarponeval és négy kanál fehérjehabbal, amíg sima masszát nem kapunk, majd spatulával óvatosan hozzáforgatjuk a maradék habot is, végül a konyakot és a zselatinfixet.
A babapiskóták mindkét oldalát beáztatjuk a kávéba, majd befedjük vele a tortaforma alját. Kanalazunk rá pár kanál krémet, elsimítjuk, majd teszünk rá pár kávés babapiskótát és addig rétegezzük, amíg el nem fogy a krémünk. Itt ügyeljünk rá, hogy a torta tetejét krém fedje.
Hűtőbe tesszük és kb 4 órát állni hagyjuk.
A hűtőből kivéve óvatosan lefejtjük a tortáról a formát és felvert habtejszínnel díszítjük. A végén kakaóporral szórjuk.