Hozzávalók:
A töltelékhez:
A lekenéshez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A fagyasztott tésztát hagyjuk kiolvadni, majd vékonyra kinyújtjuk, csíkra vágjuk és szorosan, úgy, hogy a tészta fedje egymást, rátekerjük a henger alakú sütőformákra.
A rolókat egymástól kicsit távolabb ráhelyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsire, felvert tojással megkenjük 180 és fokra előmelegített, forró sütőbe tesszük, majd pirosra sütjük.
A sütőből kivéve pár percig hűlni hagyjuk, majd óvatosan leszedjük a formáról és kihűtjük.
A tejet egy fazékba öntjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, a mascarponét, 5 dkg reszelt sajtot, ízlés szerint sózzuk és megszórjuk őrölt borssal. Kézi habverővel simára keverjük, majd szép lassan, állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Kihűtjük. A kihűlt masszához hozzáadjuk a vajat és 5 dkg reszelt sajtot, majd robotgéppel kihabosítjuk
A sajtos masszát egy habzsákba töltjük, majd a rolókat megtöltjük vele, végül reszelt sajtba mártjuk a rolók végeit.