Hozzávalók:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára szeleteljük. A tojást megfőzzük és felszeleteljük, a vöröshagymát cikkekre vágjuk.
A majonézt, mustárt, tejfölt, citromlevet összekeverjük, sózzuk, fűszerezzük és összekeverjük a krumplival, tojással és a hagymával. Egy tálba tesszük, a tetejére húzunk 1 evőkanál tejfölt.
A koktélparadicsomot felkarikázzuk, a sárga paradicsomot vékony cikkekre vágjuk, a tökmagot apróra vágjuk. A zellerzöldet ízlés szerint elosztjuk a saláta tetején.
Az egyik szál 2 oldalát kirakjuk a felszeletelt paradicsommal, a másik 2 szál zellerzöld végébe tesszük a felaprított tökmagot és a sárga paradicsommal körbe rakjuk. A zeller zöldjével díszítjük.