Hozzávalók:
Tangzhonghoz:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
Első lépésként egy közepes méretű sütőtököt megsütünk 190 fokon. Amennyiben van nedves hőlégbefúvás funkción, ha nincs, akkor egy közepes edényt töltsünk meg vízzel és így készítsük el míg puha nem lesz.
Feltesszük főni a tangzhonghoz a vízzel elkevert lisztet és puding állagúra főzzük. Félretesszük.
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros langyos tejben. Miután kimértük a lisztet, egy tálba szitáljuk, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzátesszük a tojássárgáját, az élesztős tejet és a kihűlt tangzhongot. Elkezdjük gyúrni, majd mikor kezd összeállni, a vizet is beleöntjük. Rugalmas tésztát kell kapjunk.
Meleg helyen 30 perc alatt duplájára kelesztjük.
A sütőtököt kikaparjuk egy tálba, pürésítjük villával, majd hozzáadjuk a fűszereket. Az aszalt szilvát apró darabokra vágjuk és 15 percre a likőrbe áztatjuk. Karamellizáljuk a barna cukrot éss mikor elolvadt teljesen, beleforgatjuk a szilvát.
Deszkán kinyújtjuk a tésztát, megkenjük a fűszeres pürével és elosztjuk rajta a szilvát. Érdemes még melegen megtenni, mert összeáll teljesen.
Feltekerjük a tésztát és egy 26 cm-es zsírozott, lisztezett koszorúformába hajtjuk. Aetejét egy felvert tojással megkenjük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 35 perc alatt készre sütjük.