Hozzávalók:
Elkészítése:
Babot tetszés szerint,/ki mennyire szereti/ este beáztatom hideg vízbe.
A körmöt és az orját felteszem főni egy kevés delikáttal, szemes borssal, babérlevéllel és a megpucolt zöldségekkel.
Amikor félig megfőtt a benne levő hús, hozzáadom a pácolt nyúlját és tovább főzöm.
Közben felteszem a babot is főni egy kevés delikáttal és egy pár babérlevéllel.
Amikor megfőtt a hús és a bab akkor összeöntöm.
Kiveszem a zöldségeket és botmixerrel összetöröm, egy csapott evőkanál őrölt piros paprikával összekeverem és beleöntöm a levesbe, pár percig összeforralom.
Leves betét:
Tálalás: Tányérba szedem a levest, tejfölt teszek rá, majd megszórom hagyma csíkokkal és kifőtt tésztával.
Finom és laktató. JÓ ÉTVÁGYAT!!!!!!!!!