Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és forró olajon pirítjuk a felkockázott hússal együtt.
A sárgarépát, zellert és céklát meghámozzuk, majd csíkokra vágjuk.
Amikor a hús már kifehéredett, akkor rátesszük a zöldségeket. A hámozott, kockázott burgonyát csak a főzési idő felénél adjuk hozzá.
A zöldségekkel is pároljuk pár percig, majd a paradicsompürével elkeverjük és felöntjük vízzel. Elkeverjük és sózzuk. Ha van káposztánk, akkor felcsíkozunk pár levelet belőle és a leveshez adjuk.
Amikor majdnem kész a hús, akkor a burgonyát is belefőzzük. A kaprot felaprítjuk és ízesítjük vele a levesünket.
Tejföllel tálaljuk és aki szereti citromlével teheti pikánssá!
Sertéscomb maradék húsból készítettem. Nem az igazi, de olcsóbb kivitel, mint az eredeti. Így is finom volt.