Hozzávalók:
Elkészítése:
3-4 evőkanál olívaolajon, magas hőmérsékleten hirtelen lepirítjuk a csíkokra vágott paprikát, majd üvegesre pároljuk rajta az szeletekre vágott hagymát és fokhagymát.
Pár perc pirítás után a cukkinit meghámozzuk, magházát kivesszük és csíkokra vágjuk, majd azt is hozzáadjuk.
Sózzuk, borsozzuk, a paradicsomokat felkockázzuk és hozzáadjuk, jól összekeverjük, majd a fűszereket ezután tesszük hozzá. A zöldfűszerek felét is hozzáforgatjuk.
Addig rotyogtatjuk, amíg meg nem puhulnak a zöldségek.
A legvégén kis fészket alakítunk ki a serpenyőben és beleütjük egyenként a tojásokat. A kecskesajtot darabolva tesszük köré és kb 8 perc alatt megsütjük.
A zöldfűszerek másik felével megszórva tálaljuk.
Szerintem senkinek nem kell bemutatni a közel-keleti lecsót, mert egyre népszerűbb étel. Nem véletlenül, abszolút hozza a lecsó feelinget, fűszeres és cukkinivel, kecskesajttal turbózva zseniális!