Hozzávalók egy kb 25*35 cm-es tepsihez:
A barna piskótához:
A sárga piskótához:
A csokis pudinghoz:
A vaníliás pudinghoz:
A tetejére:
Az öntethez:
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a piskóta tésztákat és sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon megsütjük kb 20 perc alatt. (A fehérjét kemény habbá verjük, a tojássárgákat kikeverjük a cukkorral, majd hozzáadjuk a lisztet, fehérje habot illetve kakaóport a kakaós tésztánál.)
Míg a piskótáink sülnek, addig megfőzzük pudingokat a tejben a cukorral és a habtejszínt felverjük a vaníliás cukrokkal.
Ha kihűltek a piskóták és a pudingok is, akkor össszeálítjuk a sütinket.
A kakaós piskótára kenjük a vaníliás pudingot, erre tesszük a sárga lapot, azt pedig megkenjük a csokis pudinggal. Végül a süti tetejére rásimítjuk a habot.
Az öntethez a vizet, cukrot, kakaóport addig melegítjuk, amíg a cukor fel nem olvad, majd a habtejszín tetejére csorgatjuk (vagy simán csak megszórhatjuk édes kakaóporral vagy csokiforgáccsal is)
Hűtőben jól lehűtjük, majd tálalhatjuk is.